Szállítási feltételek

Kedves Vásárlóink!

Faházegységcsomagjaink nagyértékű árút képviselnek, melyeknek a szállítása gyűjtőfuvarban történik. Rendeléseket az adott irányokba összevárjuk és optimalizáljuk, ami a szállítási határidőt is meghatározza. Várható szállítási idő 4-6 hét. Egyes esetekben 8-10 hét, de ezt az adott terméknél külön jelezzük. Megértésüket köszönjük! Lehetőség van a telephelyi átvételre is, ez esetben keressen minket elérhetőségeinken.

FIGYELEM!

A Fair-treter Kft. nem értékesít külföldi nem áfakörös személy részére.

A házhoz szállítás díját a csomag mérete és a szállítási távolság befolyásolja. Kérjen árajánlatot!

Csomag mérettől függően 3,5 – 12 t össztömegű teherautóval, vagy a kisebb ( maximum 35 kg és 175 cm hosszúságú) csomagok esetében csomagküldő szolgálat segítségével juttatjuk ki a terméket.

A házhoz szállítás (Magyarország területén belül), az alábbi feltételek mellett teljesíthető:

Termékeinket egységcsomagban szállítjuk ki, csomag mérettől függően 3,5 –12 t össztömegű teherautóval.

A gyártó, azaz a Gartenpro Kft. néhány nappal a tervezett kiszállítási nap előtt telefonon egyeztet a vásárlóval a tervezett kiszállítás napjáról. A kiszállítások általában hétfőtől -péntekig a délelőtti órákban történnek (7-14 óra között).

A szállító a szállítási napot megelőző délután tájékoztatja a vásárlót a szállítmány várható érkezésről. A közlekedési körülmények az előzetesen jelzett időpontot nagymértékben befolyásolhatják. Kérjük szíves türelmét!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a fuvarozóval megállapodott kiszállítási időpont kötelező érvényű. Ha a találkozó a vásárló hibájából nem jön létre az előre egyeztetett időpontban, akkor a megismételt kiszállítás térítés ellenében történik.

A termék csomagok kiszállítását csak szilárd burkolatú (aszfaltos) úton, teherautóval jól járható helyszínre tudjuk biztosítani. A házhoz szállítás Magyarország területén, az Ön által megjelölt belföldi szállítási címre, az ingatlan bejáratáig értendő.

Kérjük, hogy a behajtási-, súly- valamint egyéb korlátozásokról, a Fair-treter Kft-t időben tájékoztatni szíveskedjenek. info@fahazak.hu + 36 30 560 0777

A behajtási engedélyek beszerzéséről minden esetben a vásárlónak kell gondoskodni, ennek elmulasztásából származó következményeket (pl. bírság megfizetése) a vásárlónak kell viselni.

A faház csomagok nagysága a faház nagyságával egyenes arányban nő. A legkisebb faház csomag súlya kb. 140 kg. A csomag mérete: minimum 200 cm hosszú, 120 cm széles, 35 cm magas.

A kiszállítások lebonyolítására részünkről minden esetben csak a gépkocsivezető jelenléte biztosított. A lerakodás kizárólag kézi erővel megvalósítható. Ezen okokból, valamint a termék nagy kiterjedése és súlya miatt a lerakodás általában a termék csomag megbontásával tud megtörténni. A gépjárművezető és a vásárló közös együttműködésével kerül lerakodásra, közvetlen a jármű mellé.

A vásárlónak minden esetben szükséges a helyszínen lerakodási segítséget biztosítania.

A szállító a termék csomagot, vagy annak részeit az autó mellé tudja segítséggel lerakni, további anyagmozgatásban nem tud részt venni.

Megrendelés esetén a kis négyzetben pipával tudomásul veszi és elfogadja a szállítási feltételeket.