Bemutatkozás

2024 február 15.-től cégünk folytatja a faházgyártási tevékenységet Fertőszentmiklóson, a Gartenpro kft korábbi telephelyén.

Börcsi gyárunk 25 éve falprofilokat gyárt, és beszállítói voltunk a Gartenpro kft-nek. Az általunk gyártott kiváló minőségű alapanyagból készültek a Gartenpro kft. különböző típusú faházai és egyéb termékei.

Cégünknél elhivatott szakmabeli csapat áll nap mint nap az Önök rendelkezésére, hogy tapasztalataival segítse kerti faház vásárlását.
Nagy hangsúlyt helyezünk a vevőorientációra, különös tekintettel a vásárlók igényeinek felmérésére és kiszolgálására.
Hosszú évek óta vonzó árakkal, különböző akciós ajánlatokkal várjuk Önöket,  hogy kerti faházaink közül Ön is kiválaszthassa az Ön számára megfelelőt.   

Célgépeink, a beszerzett faanyag minősége, és a szakértelmünk garantálja vevőink elégedettségét és bizalmát egész Európában.

Több faházat válogattunk össze az általunk gyártott különböző méretű, szerkezetű és falvastagságú típusok közül. Megtekintheti a panelos, sarokoszlopos, boronafalas szerkezetek, a falvastagságok és a tetőtípusok közötti különbségeket.

Személyesen megnézheti, megtapinthatja a faanyagot. Be tud lépni a házakba, ezáltal könnyebben el tudja dönteni mekkora tárolóra, kerti faházra van szüksége.
Melyik típus illik a kertjébe, mekkorába tudja elhelyezni a kerti szerszámokat, fűnyírót, a kerékpárokat, a kerti grillezés kellékeit, a kerti asztalt és székeket.
Jó lehet a telekre, kis kertekbe, szőlőbe a nyári forróság elől megbújni, berakni a szerszámokat, de lehet a faház egy kis nyári konyha, műhely, barkácskuckó, ahol a kedvenc elfoglaltságával, hobbijával, barátaival, családjával töltheti szabadidejét.
A gyerekjátszóházak többféle variációban kínálnak felhőtlen örömet, órákon át tartó önfeledt játékot, kuckózást a szabadban gyermekének egészen kis kortól.

Több évtizede a faiparban dolgozó szakemberek segítségével megvalósítjuk elképzeléseit.

Érdeklődjön az alábbi telefonszámon: 06 30 5600 777 


Köszönjük érdeklődését!

Kívánjuk, hogy Ön is élvezze faházaink segítségével a nemes faanyag által biztosított minőséget és harmóniát a kertjében.