Hasznos információk

Az alábbiakban néhány fontos tudnivalóról olvashat, mely a termékek átvételével, kezelésével és összeszerelésével kapcsolatosak:
A faházak tetőborításaként szállított kátránypapír néhány évig megfelelő védelmet biztosít, de hosszú távon érdemes további könnyűszerkezetű tetőborító anyagról gondoskodni, pl. bitumenes zsindely

A faház összeállítása:

Kövesse gondosan az összeszerelési útmutató és a rajzok előírásait.

Termékeink szerkezetüket tekintve három főbb csoportba sorolhatóak. Az alábbi animációk segítségével láthatja az alapvető különbségeket.
Nézze meg faház összeszerelési videónkat, amiben láthatja a 18 - 28 - 34 - 44 mm falvastagságú boronafalas szerkezetű faházaik összeállításának főbb lépéseit: 

28 mm faház összeépítési videó (boronafalas szerkezetű faház)

Faház összeszereléséhez szükséges szerszámok:
-    Vízmérték, mérőszalag, gumikalapács, kalapács, csavarhúzó - behajtó, fúrógép és fúrószár, tapétavágókés, kézi fűrész, kézi gyalu, létra   

Ha úgy érzi egyedül nem vállalja a faház összeépítését, feljebb talál néhány tapasztalt építőcsapat elérhetőséget.

Figyelem:

A termékekről található fotók dekorációval ellátott termékmegjelenítések, a dekoráció és a kiegészítők (pl. virágláda, spaletta, zsindely, impregnált párnafa stb.) nem képezik a termék részét, külön tud kiegészítőket vásárolni a faházakhoz. A termékek műszaki tartalmáról a technikai adatlapokon talál bővebb információt. A gyártás optimalizálás miatti műszaki változtatás jogát fenntartjuk!

Végezetül:
A fa élő anyag és alkalmazkodik az időjárási viszonyokhoz. Ha gondosan ápolja, sok évig örömét leli benne.

Sok sikert kívánunk a kerti szerszámos ház felépítéséhez!